Seniorityö

Kaiken ikää samalla tiellä

ARVOSTAMINEN – KUULEMINEN – HUOMIOIMINEN – LÄSNÄOLO

Eletty ikä on jokaisen omaa historiaa ja sellaisenaan arvokasta. Seniorityö seurakunnassamme kohtaa seniorit arvokkaina Jumalan lapsina.

Päiväpiiri

Päiväpiirin on tarkoitus jatkaa kokoontumisiaan taas syksyllä. Kahvittelemme, laulamme, keskustelemme ja vietämme päivähetken rennossa ilmapiirissä.

Tervetuloa mukaan tutustumaan joukkoomme, kun taas pääsemme kokoontumaan! Syksyä odotellessa voit tutustua päiväpiirin aiempiin videoihin Youtube-kanavaltamme.

 

Kristillisen kirjan lukupiiri

Kirjallisuuspiiri kokoontuu noin kolmen viikon välein tiistaisin Pääskynpesällä. Luemme kristillistä kirjaa ja keskustelemme esiin nousevista asioista.

Ystävärinki

Seurakunnassa on jäseniä, jotka eivät sairauden tai jonkun muun syyn takia pääse osallistumaan yhteisiin kokoontumisiin. Ystäväringin ystävä käy heidän luonaan sovitusti. Yhteinen kahvihetki tai ulkoilu virkistää molemminpuolin.

Jos haluat olla ystävä toiselle tai haluat, että luonasi käydään tervehtimässä, ota yhteyttä seurakuntapastori Erkki Keski-Lusaan, yhteystiedot täältä .

Ehtoollinen

Ehtoollisyhteys on seurakuntalaisille tärkeää, mutta joskus oma kunto ei enää riitä siihen että pääsisi paikanpäälle ehtoollisjumalanpalvelukseen. Haluttaessa ehtoollishetki voidaan järjestää luonasi. Yhteyshenkilönä toimii seurakuntatyön pastori Erkki Keski-Lusa, yhteystiedot täältä.