Lapsi- ja warkkityö

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön toiminnan ydin on esitellä lapsille ja varhaisnuorille Rakastava Jumala; Isä, Poika ja Pyhä Henki, ja johdattaa heidät henkilökohtaiseen suhteeseen Hänen kanssaan. Tavoite on kulkea perheiden rinnalla aidoissa suhteissa, sekä yhdessä heidän kanssaan varustaa ja vahvistaa tulevan sukupolven hengellistä kasvua.

 

Leiritoiminta

Järjestämme alakouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille perinteisesti kerran vuodessa mittavan leirikokonaisuuden. Leiri rakennetaan suurimmaksi osaksi vapaaehtois- ja talkoovoimin ja se on runsas panostus lasten ja varhaisnuorten hengelliseen elämään.

Leirin ajankohta on 5. – 8-7. Naumi-Isorannan leirikeskuksessa. Lisätietoja TÄÄLTÄ!

Warkki-ilta

Korona-rajoitusten aikana Warkit saavat jatkossa työntekijöiden ja vapaaehtoistiimiläisten tekemiä YouTube videoita. Linkki videoon tulee Warkkien WhatsApp -ryhmään sekä yhteysrekisterin kautta. Näiden lisäksi tiimiläisemme ovat torstaisin pelaamassa Warkkien kanssa Discordissa, tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Peliin osallistuakseen riittää, että käytössä on älypuhelin. Linkki peliin jaetaan myös Warkkien WhatsApp -ryhmässä.

Warkki-illat on suunnattu 10-13v. varhaisnuorille. Illoissa tarjolla erilaisia aktiviteetteja; kilpailuja, pelejä ja leikkejä.

Varhaisnuorisotyön toiminnassa korostuu vahvasti raamatunopetus sekä rinnalla-kulkeminen, millä tuetaan varhaisnuorten omaa hengellistä kasvua.

Kokoontumiset torstaisin klo 17:30-19:00. Kun virustilanne normalisoituu kokoonnumme Päiväkoti Pääskynpesän tiloissa (Humpulankatu 15) Koulun loma-aikoina ei iltoja.

Äitien aamu

Äitien aamu tarjoaa yhteyttä ja vertaistukea vanhemmuuteen; äitiyteen ja naiseuteen. Pienryhmä on suunnattu äitiyslomalla tai hoitovapaalla oleville äideille ja alle kouluikäisille lapsille. Kokoontumiset tapahtuvat pääsääntöisesti kodeissa, mikä mahdollistaa luontevan kanssakäymisen ja rennon ilmapiirin.

Tapaamiset pienryhmissä keskiviikkoisin klo 9:00-12:00

(syömme lounasta yhdessä nyyttäri periaattein)

Koulun loma-aikoina ei tapaamisia.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lapsityön johtaja Reija-Riitta Filppu-Kokkonen 050 4711734

Perhekirkko

 

Perhekirkko on koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, jossa lapset ja lapsiperheet ovat keskiössä. Opetus ja musiikki on suunniteltu siten että kaikenikäiset lapset voivat osallistua siihen.

Perhekirkkoja järjestetään kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella. Ajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Lasten Sunnuntai

Lasten Sunnuntai on pyhäkoulutoimintaa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Raamatun kertomusten myötä opimme rakastavasta Taivaan Isästä ja touhuamme yhdessä kaikkea mukavaa. Lasten Sunnuntai on suunnattu 3-10 -vuotiaille lapsille. Kolmevuotiaat tulevat ryhmään vielä jonkun oman tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Vuoden 2021 tavoite on perustaa kaksi erillistä Lasten Sunnuntai -ryhmää. Alle kouluikäiset 3-6- vuotiaat sekä alakouluikäset 7-10-vuotiaat. Yli 10-vuotiaat voivat halutessaan tulla osaksi Lasten Sunnuntai -tiimiä ja opetella palvelemaan yhdessä aikuisten ohjaajien rinnalla.

Pikku Walimon leikkitila tarjoaa turvallisen mahdollisuuden 0-3-vuotiaiden lasten vanhemmille osallistua jumalanpalvelukseen.

Lahden versot -partio

Ryhmät kokoontuvat kodalla/Versonpesällä seuraavasti

Ma 17.30-19

Sudenpennut 7-10v

Seikkailija-tarpojapojat 10-15v

 

Ti 17.30-19

Seikkailija-Tarpojatytöt 10-15v

 

Su 22.11. klo 11 Partiomessu Walimolla

Yhteystiedot

lahdenversot@gmail.com

Sari Talonen lpkj 0407488012