Lapsi- ja warkkityö

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön toiminnan ydin on esitellä lapsille ja varhaisnuorille Rakastava Jumala; Isä, Poika ja Pyhä Henki, ja johdattaa heidät henkilökohtaiseen suhteeseen Hänen kanssaan. Tavoite on kulkea perheiden rinnalla aidoissa suhteissa, sekä yhdessä heidän kanssaan varustaa ja vahvistaa tulevan sukupolven hengellistä kasvua.

 

Leiritoiminta

Järjestämme alakouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille perinteisesti kerran vuodessa mittavan leirikokonaisuuden. Leiri rakennetaan suurimmaksi osaksi vapaaehtois- ja talkoovoimin ja se on runsas panostus lasten ja varhaisnuorten hengelliseen elämään.

Leirin ajankohta on 5. – 8-7. Naumi-Isorannan leirikeskuksessa. Lisätietoja TÄÄLTÄ!

Siis https://urly.fi/22oS ja pääset hakemaan leirille.

Warkki-ilta

Warkki-illat ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen syksyllä.

Warkki-illat on suunnattu 10-14v. varhaisnuorille. Illoissa tarjolla erilaisia aktiviteetteja; kilpailuja, pelejä ja leikkejä.

Varhaisnuorisotyön toiminnassa korostuu vahvasti raamatunopetus sekä rinnalla-kulkeminen, millä tuetaan varhaisnuorten omaa hengellistä kasvua.

Äitien aamu

Äitien aamu tarjoaa yhteyttä ja vertaistukea vanhemmuuteen; äitiyteen ja naiseuteen. Pienryhmä on suunnattu äitiyslomalla tai hoitovapaalla oleville äideille ja alle kouluikäisille lapsille. Kokoontumiset tapahtuvat pääsääntöisesti kodeissa, mikä mahdollistaa luontevan kanssakäymisen ja rennon ilmapiirin.

Äitien aamut jatkuvat taas syksyllä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lapsityön johtaja Reija-Riitta Filppu-Kokkonen 050 4711734

Perhekirkko

 

Perhekirkko on koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, jossa lapset ja lapsiperheet ovat keskiössä. Opetus ja musiikki on suunniteltu siten että kaikenikäiset lapset voivat osallistua siihen.

Perhekirkkoja järjestetään kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella. Ajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Lasten Sunnuntai

Lasten Sunnuntai on pyhäkoulutoimintaa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Raamatun kertomusten myötä opimme rakastavasta Taivaan Isästä ja touhuamme yhdessä kaikkea mukavaa. Lasten Sunnuntai on suunnattu 3-10 -vuotiaille lapsille. Kolmevuotiaat tulevat ryhmään vielä jonkun oman tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Pikku Walimon leikkitila tarjoaa turvallisen mahdollisuuden 0-3-vuotiaiden lasten vanhemmille osallistua jumalanpalvelukseen.

Lahden versot -partio

Partion viikkotoiminta käynnistyy jälleen syksyllä. Lippukunnan syyskauden aloitus pidetään maanantaina 30.8. Pääskynpesällä.

Yhteystiedot:

lahdenversot@gmail.com

Sari Talonen lpkj 0407488012