Ajankohtaista

Seurakunnan vuosikokous 22.4.2021, klo 18

Pidetään koronaturvallisesti vuosikokous, jäsenille, kuuden hengen ryhmissä Pääskynpesällä, Humpulankatu 15, torstaina 22.4. klo 18. Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen TÄMÄN LINKIN kautta.

Jos ilmoittautuminen ei onnistu näin, niin laita sähköposti tapio.satila@lahdenvapaasrk.fi tai soita 050 4700 293.

Esityslista löytyy täältä, tilinpäätösaineisto täältä, toimintakertomus täältä ja tilintarkastajan lausunto täältä .

Viadia Lahden KEVÄTKokous
Kevätkokouskutsu
Kokous on perjantaina 23.4 klo 16.30 Etsikossa, Mestarinkatu 9, Lahti.
Mukaan voi tulla mukaan myös Teamsin kautta. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen osoitteeseen heli.karjunen@ ViaDia.fi. Ilmoita tässä yhteydessä, jos osallistut Teamsin kautta.
Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten hallituksen valitseminen, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen sekä puheenjohtajan valinta.
Terveisin
Heli Karjunen
Jumisjatkot

Käytä Meeting ID: 483 996 5329

Tervetuloa sunnuntaina mukaan jumisjatkoille Zoomiin!

Nappaa kuppi kahvia mukaasi ja suuntaa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 12 linjoille kohtaamaan toisia seurakuntalaisia keskustelun ja yhdessäolon merkeissä. Jumisjatkoilla saamme tilaisuuden vaihtaa kuulumisia ja keskustella päivän opetuksen aiheesta ja sen herättämistä ajatuksista.

_________________________________________________

Jumalanpalvelus 18.4.2021

”Hädässä olevan lähimmäisen auttaminen voi vaatia voimakkaita, erikoisia, nopeita toimia.” Mitä Raamattu opettaa meitä hädässä olevan lähimmäisen auttamisesta ja miksi meillä on ViaDia? Tällä viikolla pääsemme pureutumaan diakoniatyön tärkeyteen, johon meitä johdattaa Suomen vapaakirkon diakoniatyöjohtajan Kristian Vilkman.

 

Lasten sunnuntai 18.4.2021

Tänään sukelletaan Raamatun alkulehdille yhdessä Sonja kanssa, ja kuullaan mitä oikein tapahtuikaan maailman alussa. Myös Reija-Riitalla on tärkeää tiedotettavaa.

Videoilla 31.5.2021 asti

Koronatilanne ja sen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat, siksi olemme päättäneet jatkaa nykyistä jumalanpalveluskäytäntöä. Julkaisemme sunnuntaina klo 11 kaksi videota: jumalanpalvelus ja Lasten sunnuntai. Löydät ne Youtube-kanavaltamme.

Kesän 2021 kokoontumiset riippuvat koronatilanteesta. Tällä hetkellä suunnitellaan kokoontumisia, jotka voidaan toteuttaa rajoitteiden puitteissa.

Lisää ajankohtaista löydät uutiskirjeestä, klikkaa TÄSTÄ!

 

Vapaaehtoiseksi?!

Toiminnassamme vapaaehtoiset ovat merkittävä osa. Jokainen jumalanpalvelus tehdään yhteistyössä usean ihmisen kanssa. Lastenleirit, seurakuntapäivät, joulujuhlat, nettisivut, saarnavideot ja muut tallenteet syntyvät vapaaehtoisten ja palkattujen työntekijöiden yhteistyönä. Kun haluat mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä työntekijöihin tai laita sähköpostia toimisto@lahdenvapaasrk.fi osoitteeseen.

Soundcloud

Saarnat on mahdollista kuunnella. Löydät ne Soundcloudista, täältä.

Palvelusta löytyvät myös vanhemmat puheet ja saarnat. Tällä hetkellä niitä on tarjolla 85 kappaletta.

Lähetysasema

Lehti tiedottaa lähetystyöstä ja erityisesti välittää uutisia ja rukousaiheita seurakuntamme läheteiltä.

Pääset lukemaan kevään 2021 Lähetysaseman TÄÄLTÄ!