Ajankohtaista

Jumisjatkot 7.3.2021 alkaen

Käytä Meeting ID: 483 996 5329

Tervetuloa sunnuntaina mukaan jumisjatkoille Zoomiin!

Nappaa kuppi kahvia mukaasi ja suuntaa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 12 linjoille kohtaamaan toisia seurakuntalaisia keskustelun ja yhdessäolon merkeissä. Jumisjatkoilla saamme tilaisuuden vaihtaa kuulumisia ja keskustella päivän opetuksen aiheesta ja sen herättämistä ajatuksista.

_________________________________________________

Jumalanpalvelus 28.2.2021

Osaammeko kohdata pelkomme rukoillen Jumalan voimassa ja viisaudessa vai sorrummeko yksin pelko -nimisen jättiläisen edessä? Elina puheessaan keskittyy pelkoon, joka liittyy yhteyteemme seurakunnassa. Saamme myös terveiset Hermusilta Tampereelta!

 

Hyvä tapa pysyä kartalla julkaistuista videoista on tilata YouTube-kanavamme videon alta löytyvästä punaisesta Tilaa-napista.

Lasten sunnuntai 28.2.2021

Mitä tehdä, kun minua harmittaa? Sonja ja Reija-Riitta keskustelevat aiheesta. Muistetaan, että Jeesus tietää aina, miltä minusta tuntuu. 2. Kor. 1:3-4 ja Joh. 10:14.

Videoilla 31.3.2021 asti

Koronatilanne ja sen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat, siksi olemme päättäneet jatkaa nykyistä jumalanpalveluskäytäntöä. Julkaisemme sunnuntaina klo 11 kaksi videota: jumalanpalvelus ja Lasten sunnuntai. Löydät ne Youtube-kanavaltamme.

Vapaaehtoiseksi?!

Toiminnassamme vapaaehtoiset ovat merkittävä osa. Jokainen jumalanpalvelus tehdään yhteistyössä usean ihmisen kanssa. Lastenleirit, seurakuntapäivät, joulujuhlat, nettisivut, saarnavideot ja muut tallenteet syntyvät vapaaehtoisten ja palkattujen työntekijöiden yhteistyönä. Kun haluat mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä työntekijöihin tai laita sähköpostia toimisto@lahdenvapaasrk.fi osoitteeseen.

Soundcloud

Saarnat on mahdollista kuunnella. Löydät ne Soundcloudista, täältä.

Palvelusta löytyvät myös vanhemmat puheet ja saarnat. Tällä hetkellä niitä on tarjolla 68 kappaletta.

Ole luja ja rohkea

Joosua 1:9 (FB38)

Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin.”