Ajankohtaista

Jumisjatkot

Käytä Meeting ID: 483 996 5329

Tervetuloa sunnuntaina mukaan jumisjatkoille Zoomiin!

Nappaa kuppi kahvia mukaasi ja suuntaa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 12 linjoille kohtaamaan toisia seurakuntalaisia keskustelun ja yhdessäolon merkeissä. Jumisjatkoilla saamme tilaisuuden vaihtaa kuulumisia ja keskustella päivän opetuksen aiheesta ja sen herättämistä ajatuksista.

_________________________________________________

PERHEKIRKKO 25.4.2021

Koko seurakuntaperheen yhteinen jumalanpalvelus.

 

Lasten sunnuntai 18.4.2021

Tänään sukelletaan Raamatun alkulehdille yhdessä Sonja kanssa, ja kuullaan mitä oikein tapahtuikaan maailman alussa. Myös Reija-Riitalla on tärkeää tiedotettavaa.

Videoilla 31.5.2021 asti

Koronatilanne ja sen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat, siksi olemme päättäneet jatkaa nykyistä jumalanpalveluskäytäntöä. Julkaisemme sunnuntaina klo 11 kaksi videota: jumalanpalvelus ja Lasten sunnuntai. Löydät ne Youtube-kanavaltamme.

Kesän 2021 kokoontumiset riippuvat koronatilanteesta. Tällä hetkellä suunnitellaan kokoontumisia, jotka voidaan toteuttaa rajoitteiden puitteissa.

Lisää ajankohtaista löydät uutiskirjeestä, klikkaa TÄS!

 

Vapaaehtoiseksi?!

Toiminnassamme vapaaehtoiset ovat merkittävä osa. Jokainen jumalanpalvelus tehdään yhteistyössä usean ihmisen kanssa. Lastenleirit, seurakuntapäivät, joulujuhlat, nettisivut, saarnavideot ja muut tallenteet syntyvät vapaaehtoisten ja palkattujen työntekijöiden yhteistyönä. Kun haluat mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä työntekijöihin tai laita sähköpostia toimisto@lahdenvapaasrk.fi osoitteeseen.

Soundcloud

Saarnat on mahdollista kuunnella. Löydät ne Soundcloudista, täältä.

Palvelusta löytyvät myös vanhemmat puheet ja saarnat. Tällä hetkellä niitä on tarjolla 85 kappaletta.

Lähetysasema

Lehti tiedottaa lähetystyöstä ja erityisesti välittää uutisia ja rukousaiheita seurakuntamme läheteiltä.

Pääset lukemaan kevään 2021 Lähetysaseman TÄÄLTÄ!