Seuraava
ALFA
alkaa

   
 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:INFO:

Alfa on kristinuskon perusteita käsittelevä kurssi. Se on suunnattu kaikille kristinuskosta kiinnostuneille, erityisesti äskettäin uskoontulleille sekä niille, jotka haluavat tarkistaa käsityksiään kristinuskosta.

Alfa-kursseja järjestävät kristilliset seurakunnat ja yhdistykset yli 150 maassa. Suomessa kursseja pitävät esimerkiksi Kansan Raamattuseura, luterilaiset seurakunnat ja vapaat kristilliset seurakunnat.

 

 


 

 

 

 

 

Alfa

Alfa on mahdollisuus tutustua kristinuskoon rennolla ja mukavalla tavalla. Alfa-iltaan kuuluu hyvä ruoka, ystävyys, luentoja ja keskusteluja illan aiheesta. Illan aiheita ovat mm. Kuka Jeesus on?, Miksi ja miten rukoilisin? ja Vieläkö Jumala parantaa?

Kenelle Alfa on tarkoitettu? Alfa on avoin kaikille kristinuskon ja elämän peruskysymyksistä kiinnostuneille. Alfan tavoitteena on mahdollistaa aito ja rehellinen vuorovaikutus ja pysähtyminen elämän tärkeiden kysymysten äärelle.

Paljonko Alfa maksaa? Alfaan osallistuminen on ilmaista. Illallisen kustannuksiin jokaisella on mahdollisuus osallistua mahdollisuuksiensa mukaan ja kurssimateriaali maksaa 8 €.

Kauanko Alfa kestää? Alfaan kuuluu 10 iltaa kerran viikossa torstaisin klo 18-20. Lisäksi kurssin puolivälissä on mahdollisuus osallistua Alfa-viikonloppuun.

Alfa -illan ohjelma:
18:00 Illallinen
18:30 Tervetuloa, tiedotukset ja yhteinen laulu
18:45 Luento
19:15 Kahvit ja keskustelua illan teemasta ryhmässä
20:00 Ilta päättyy


A voinna kaikille kristinuskon ja elämän peruskysymyksistä kiinnostuneille.
L uentoja ja hauskaa yhdessäoloa on tarjolla koko syksyksi.
F anaattisuus on Alfa-kurssilla pannaan julistettu.
A voimuus ja toinen toisistaan välittäminen on Alfa-kurssin ydin.

Lapsille pyritään järjestämään oma ruokailu ja lastenhoito tarvittaessa. Kannattaa kysyä etukäteen.

www.kokeilealfaa.fi

Tässäkö tämä elämä on? Katso:

Factory-video (quick-time)