Maalis-huhtikuu 2018

Puheenjohtajan tervehdys
 

Vuorikadun kirkkokiinteistö

Seurakunnan historiassa voidaan kirjata uusi päivämäärä 11.4.2018, jolloin allekirjoitettiin kauppakirja kirkkokiinteistön myynnistä. Kiinteistö vihittiin seurakunnan käyttöön 28.8.1960, joten 58 vuoden ajanjakso seurakunnan kiinteistönä on päättymässä.

Myynti tapahtuu perustettavan asunto-osakeyhtiön lukuun.
Omistajan vaihdos toteutuu 31.8.2018 ja hallintaoikeuden luovutus viimeistään 31.10.2018, päiväkodin muuton jälkeen.

Tilat ovat pääosin käytettävissä seurakunnalla vielä kesäaikana elokuun loppuun asti, päiväkoti voi jatkaa vielä lokakuun loppuun. Tällöin uusi päiväkoti pitäisi olla jo luovutettuna ja toiminnassa sekä vanhat tilat tyhjinä.

Huhtikuun lopulta lähtien talossa alkavat suunnitelmat tulevaa käyttöä ja muutoksia vaativia remontteja varten, joten meille vierasta väkeä voi tulla vastaan liikkuessamme kiinteistössä. Ostajalle luovutetaan kevään aikana avaimet, joten he pääsevät omatoimisesti liikkumaan kiinteistössä tämän jälkeen. Rakennuksen suunnittelu tapahtuu niin ettei toiminta häiriinny, päiväkodin osalta suunnittelu tapahtuu iltaisin klo 18 jälkeen.
Varsinaiset purku- ja muutostyöt alkavat vasta päiväkodin siirryttyä uusiin tilohin.

Kiinteistön tyhjennys on jo aloitettu, paljon selvitettäviä papereita, arkistojen penkomista, vanhan kaluston myyntiä sekä kaatopaikalle menevää vuosikymmenten saatossa kerääntynyttä ”romua”.

Mikäli sinulle kuuluvaa ”tavaraa” on kiinteistössä, huolehdithan ne toukokuun alkupäivinä pois, vintin tyhjennys tapahtuu toukokuun toisella viikolla.

On ollut haastava vaihe tämä puoli vuotta syksystä kevääseen.
Mielenkiintoisia neuvotteluja ja kohtaamisia eri tahojen kanssa. Hyviä tapaamisia, jännittävää aikaa todeta miten kaikki on edennyt.
 
Hyvä mieli ja kokemus Jumalan johdatuksesta, tunne että rukous on kantanut ja kantaa edelleen läpi näiden vaiheiden. Kiitos kaikille jotka olette rukouksin olleet mukana. Vielä riittää tekemistä ennen lomia, ja mielenkiintoinen syksy odottaa meitä.

Hyvää kesäaikaa jokaiselle!

Jussi