Postiosoite:
Humpulankatu 15

15110 Lahti

toimisto@lahdenvapaasrk.fi

*******************


*******************


Päiväkoti Pääskynpesä
Johtaja: 0400 491 728

*******************


www.kirkkislahti.fi
Puh. 045 262 2826

 *******************  Healing Room Lahti

*******************

 

NYT SAARNAT KUUNNELTAVISSA

SOUNDCLOUDISSA

 *******************

 

 

*******************

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 Tervetuloa Lahden vapaaseurakunnan kotisivuille!

_________________________________________________

Lähetä sähköposti toimisto@lahdenvapaasrk.fi osoitteeseen!

 

 

Sunnuntain jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. 

 

Tervetuloa kanavalle!! 

 

Lahden vapaaseurakunnan kesän toiminta

 

Kesäsunnuntait pieninä kokoontumisina ympäri kaupunkia!

Olemme päättäneet että kesän sunnuntaiset kokoontumiset tapahtuvat pienissä ryhmissä. Emme kokoonnu kaikki yhteen samaan tilaan jumalanpalveluksen merkeissä, vaan viemme seurakunnan koteihin, pihoille ja puistoihin. Suuria kokoontumisia turvallisempi vaihtoehto on tavata pienissä porukoissa, joissa voimme ottaa huomioon riittävät etäisyydet ja hyvän hygieniatason. Näin myös jokainen voi kontrolloida sitä, ettei osallistu suurempaan kokoontumiseen kuin mikä omaan elämäntilanteeseen nähden tuntuu hyvältä.

Kesäsunnuntaita varten julkaistaan viikoittainen video, jossa on alustus sekä muutamia keskustelukysymyksiä yhdessä pohdittavaksi. Lisäksi videossa voi olla ylistyspätkä, videoterveisiä lähetystyöntekijöiltämme, muita kuulumisia seurakunnan keskeltä sekä ajankohtaisia tiedotteita.

Tuleva kesä on mahdollisuus meille kaikille aktivoitua yhdessä!

Emme sanele, kuka kokoontuu ja missä porukassa, vaan otamme jokainen yhdessä ja yksilöinä vastuuta oman sunnuntaihetken toteuttamisesta. Voit jo miettiä, keitä vanhoja tuttuja ja keitä uudempia tuttavuuksia voisit kutsua pieneen kokoontumiseen kesän aikana. Entä onko elämässäsi joku henkilö, jolle haluaisit kertoa Jeesuksesta, mutta et vielä tiedä miten? Kesäsunnuntai voisi olla matalan kynnyksen askel tähän suuntaan! Kokoonnumme pieniin kesäsunnuntaihin 7.6. alkaen ja aina 2.8. saakka. Poikkeuksena emme luo erillistä kesäsunnuntai-videota juhannusviikolla, emmekä juhannuksen jälkeisellä viikolla, jolloin taas järjestetään 23-28.6. Suomen Vapaakirkon kesäjuhlat TV7-kanavalla sekä nettilähetyksinä. Pastorimme Nelli-Maaria Mäkelä on yksi kesäjuhlaviikon puhujista. Tiedotamme kesäjuhlalähetyksistä tarkemmin yhteysrekisterin kautta sekä seurakunnan nettisivuilla ja Facebookissa.

 

Seurakunnan vuosikokous

Seurakunnan vuosikokous jouduttiin siirtämään maaliskuun lopulta eteenpäin toiseen ajankohtaan. Kokous järjestetään kesällä keskiviikkona 17.6. klo 18 Pääskynpesän pihalla. Käsiteltäviä asioita ovat ainakin vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen.

Kirkkis avaa jälleen ovensa

Seurakuntamme kirpputori Kirkkis aukeaa asiakkaille jälleen 7.7.

Kiitos!

Kiitos jokaiselle seurakuntalaiselle uskollisuudesta tänä haastavana aikana! Olemme saaneet tuntea Jumalan hyvää huolenpitoa sekä johdatusta monessa käänteessä tämän kevään mittaan. Lisäksi olemme rohkaistuneet esirukouksistanne ja rohkaisuviesteistänne sekä -puheluistanne. Seurakuntana olemme yhdessä kantaneet vastuuta taloudellisista velvoitteistamme. Useat ovat halunneet osoittaa lähimmäisenrakkautta käymällä kaupassa toisen puolesta tai soittamalla ystävälle, jota ei ole nähnyt hetkeen. Kiitos teille kaikille! Tämä on rakkautta ja vastuunkantoa aivan käytännössä.

 

Yhteysrekisteri

Nyt jos koskaan on tärkeää, että seurakunnalla olisi jokaisen seurakunnan jäsenen sekä toiminnan piiriin kuuluvan henkilön yhteystiedot. Uusi yhteysrekisterimme on luotu juuri sitä varten, että tavoittaisimme jokaisen parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et ole vielä liittynyt yhteysrekisteriin, tee se nyt tämän linkin kautta https://urly.fi/1tA2 tai oheista QR-koodia käyttämällä. Jos et käytä internetiä, voit ottaa yhteyttä työntekijöihin, jotka auttavat tallentamaan tietosi yhteysrekisteriin. Tulemme välittämään tulevien viikkojen aikana tuotettua videomateriaalia yhteysrekisterin, sosiaalisen median sekä seurakunnan nettisivujen kautta.

 

  

 

______________________________________________________________

 

 

Tallenna

Tallenna

**********************************************************

Olemme myös facebookissa: www.facebook.com/lahdenvapaaseurakunta

(Näet seurakunnan facebook-sivun, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt facebookiin.)
**********************************************************

www.kirkkislahti.fi

 

Intranet